14.8.2013

Suuri Partylite halloween postaus!

En ole siis Partyliten konsultti tai mitään, mutta super innokas kutsuilla kävijä :) Joten tällä ikää on jo vuosien varrella hankittua Partyliten kynttilää ja tuikkukippoa vaikka millä mitalla... Päivitän tähän omat kurpitsa- ja halloween somisteeni.

Facebookissa toimii Partylite kirppis, oikeesti, sieltä saa kyllä tosi edullisesti näitä somisteita, jos innostut. Tässä linkki siihen ryhmään, tutustu ja lue ohjeet myös:  KLIKKAA TÄSTÄ! Suosittelen kyllä kaikille aiheesta tykkääville.







Minikasvihuoneen ostin Keskiseltä ( Tuuri ) pari vuotta sitten, syys alesta puutarhapuolelta. Sinne kaadoin oranssin värisen koristehiekan ja tuo Party liten kissa passasi nyt luuraamaan sieltä niin kauniisti, että :) Ja Veljekset Keskisen sivuille pääset tästä www.tuuri.fi






Vinkki: Koska pidän näitä isoja kurpistapurkkeja ulkona, usein tuulee niin kovasti, että pienet tuikut sammuu siellä sisällä. Nyt, kun perheeni tykkää käydä silloin tällöin mäkkärillä syömässä, sieltä saa aterioiden mukana ( kampanja aikoina ) näitä lasikuppeja ja nämähän sopii JUST eikä melkein tuonne kurpitsaan...ja tuikut ei sammuile :)



Tässä alla Partyliten kurpitsapurkit ja isot valkoiset kurpitsat. Muut tuotteet ei oo partylitea mutta halusin laittaa nämä kuvat, koska Partyliten tuotteilla saa somistettua NIIN hienosti tavallisetkin, yksinkertaiset asiat....Ne on jotenkin niin näyttäviä...
Eli alla parit ideat, joita usein käytän PartyLiten somisteiden kanssa.








Ja Partyliten tuotteita ja kuvastot löydät www.partylite.fi

Tässä vähän öisiä tunnelmia :)


Ja lisää somisteita tuikkiville ja pilareille. Ensimmäisenä keijuteepannu, jota ei heti mieltäisi halloween jutuksi. Mutta kyllä se kurpitsamamman mielestä nyt sopii tänne halloween tyylliin niin hyvin, että annetaan olla. Kaunis on joka tapauksessa!



 Ja noita-akka kynttilän kanssa siinä poseeraa komeesti :)


Alla olen nostanut kurpitsalyhdyt vähän korkeammalle, nuo hämähäkin näköiset kynttilän jalat ovat tosi korkeat ja Party Liten mallistosta myös. Tämä järjestely ei ehkä sovi lapsiperheelle kun talot voivat kaatua.....jos vaikka pallo tms. lentää lähelle. Mutta hyvän näköset on!






En ole ihan varma, sopiiko alla oleva halloweeniin mutta kun laitoin sen tuohon pöydälle, jotenkin se sulautui. Ehkä pitää tuo vihreä pääsiäiskoriste ottaa pois sieltä sisältä...




Alla, uusimmat asukkaat kurpitsavillalla. Nää on kerrassaan suloiset!


Niin vaan PartyLiten kynttilät paloivat loppuun, vaikka ensin aattelin, ettei ne koskaan lopu :)
Halloweenin loppua edustaa sitten tämä alimmainen kuva..... 




2 kommenttia:

  1. Hei! :) Saanko lainata sinun kurpitsa taloa kuvia? Se kurpitsatalo missä on ovi. Haluan ostaa sellaisen, mutta en löydä kuvia, niin tarvitsen ne Tori.fi sivulle. Onko tämä ok?

    VastaaPoista