30.10.2014

Halloween somisteita ja kurpitsoiden tuunausta kirjaimin


Tervetuloa Halloween 2014! Tuo kyltti oli kirpparilöytö 1€ ja siinä luki jotain ihan muuta + se oli valkoinen. Maalasin sen ruskealla akryylivärillä, annoin kuivua ja tekstasin päälle siveltimellä ja oranssilla värillä nuo haluamani tekstit. Sopii todellakin hyvin etuovelle :) Terassilta vähän kuvaa, kuvat oli pakko ottaa päivällä, että näkyy ees jotain mutta kynttilän 
valoa en saanut oikein kunnolla näkymään.....


Halloween kuusi on koristeltu ja emännänjatkos oikealla maalattu oranssilla spraymaalilla, että sopii teemaan. Kurpitsat emännänjatkoksen portailla oli ensin ihan pelkästään ilman koristelua, ylimmäisen leikkasin lyhdyksi. Alimmaisiin tekstasin perheenjäsenten nimiä, ihan akryylitussilla. Niistä tuli itse asiassa ihan kivat. Alimmalla portaalla oleva kurpitsa on kasvanut oikein Kurpitsa Villalla tänä kesänä!


Pepe -koiralla tietysti kurpitsa puku päällä & halloween rusetti päässä :) 


Lidlissä oli vaikka mitä kivaa halloween sälää: halloween irtokarkkeja, halloween muffinsseja, kurpitsoita, halloween limua, halloween karkin koristeita, halloween lihapullia (kyllä luit oikein :) 


Party Liten kynttiläkipot asettelin Festivon kynttilänjalkojen päälle. Sopii tosiaankin hienosti! Niistä tuli kuin kukkia tuonne kaapin päälle....


Ylhäällä, kaikki matkoilta keräämäni ruusukot ( rosary ) keräsin tuohon metallisen kipon päälle, kippo on italiasta, Arezzosta, pienestä sisustusliikkeestä. Sen vieressä Dia de los muertos -nainen on parhaalta ystävältäni lahja - Mexicosta. Kerrassaan suloinen emäntä!


Halloweenin aikaan Howard Smithin suunnittelema kuosi löytää aina paikkansa sisältä....


Oikein ihanaa Halloweenia / Dia de Muertos / Kekriä / Pyhäinpäivää kaikille! 
Vietetään aikaa perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa.

Toivottaa:
Kurpitsa Villan Mamma 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Moi RaijaAnnikki, ja kiitos kun kävit meillä halloweenina :) Kiitos myös kommentista ja oikein mukavaa juhlaa teille!

   Poista
 2. Ihan satumaisen huippuihana tunnelma. Huikeaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Lena! Aivan kivaa kun kävit vierailla täälä......nyt aletaan suunnittelemaan seuraavaa halloweenia, johon ei olekkaan enää kuin reippaat 300 ja jotain päivää :) Kivaa.....paitsi, että joulu tulee välissä ja aion laittaa sitten postausta joulusta tänne blogiin kans :)

   Poista