17.12.2014

Valkoinen röyhelöinen Marie Antoinette yöpukuVillalla ollaan röyhelöisissä merkeissä. Nimittäin tämä yöpaita on juuri sellainen, 
kuin esim. Marie Antoinette ois pitänyt aikoinaan. Kaikkine pienine rusetteineen, virkattuine nappeineen, pitsisine etumuksineen ja superleveine hihoineen.

Tämä on Italiasta, Arezzosta tehty löytö.


Tämä röyhelöinen yöpuku on tehty ihan renessanssin mallien mukaan ja löytyi pienen putiikin näyteikkunasta. Kuinka ollakkaan, se oli viimeinen kappale ja se lähti sitten niin edullisesti muutamalla kympillä, että pakkohan se oli ottaa mukaan. Matkalaukusta tämä veikin sitten puolet!


Alla vielä valmistajan tiedot, otin kuvan tagista. Jos olet nähnyt näitä Suomessa,
pliis, laita viestiä niin saadaan jakoon tietoa. On kuulkaas niin ihana ja lämmin :)


4 kommenttia:

 1. Oi mikä löytö. Miten ihmeessä maltat vaihtaa aamun tullen arkisimpiin pukineisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos visiitistä :) Ei millään meinaa malttaa vaihtaa pois aamulla mutta käytäntö opetti toista. Nimittäin jo aamukahvin keitto noilla hihoilla on sula mahdottomuus - ei vissiin entisaikojen marie antoinetet oo itse aamupalojaan tehnyt :)

   Poista
 2. wow. juhlava ja upea! yöasu??? kokopäiväasu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja tervetuloa. Juu, yöpukuna käytän ja siihen myyjän mukaan tarkoitettukin. Erittäin epäkäytännöllinen mutta sehän ei menoa haittaa yöllä. Päivällä se tarttuu ovenkahvoihin jne. eli vaihdettava pois :)

   Poista