18.6.2021

Majoitusta Seinäjoen lähellä

Ihanaa kun saa taas hostata majoittujia :) Kurpitsa Villan majoitus Seinäjoen lähellä löytyy mm. AirB&B:stä

https://www.airbnb.fi/rooms/32680308?s=51&source_impression_id=p3_1623996156_t42fQZ8oNZbKk3yy&guests=1&adults=1 Kurpitsa Villa - vierasmaja on taiteilijan ateljee, omakotitalon pihapiirissä, maalla, 15km Seinäjoen keskustasta Jalasjärvelle päin. Ateljeessa majoittuu max. 8 henkeä, lemmikit ok. Tuuri/Keskinen 55km, Ähtäri Zoo 85km, Power Park 72km, Vaasa 85km, Ilmajoki 15km. TynnyriSauna vuokrattavissa erikseen.
Pumpkin Villa is an Artist Ateliér/Studio, cozy huge room, with 8 beds. Kitchenette: microwave, fridge, 1 small stowe, coffee maker, water heater (no oven). Pets ok. Small Sauna for rent, too
Tila
Kurpitsa Villalla majoitut pienen lammen vieressä, erittäin rauhallisella paikalla. Ateljee sijaitsee Seinäjoen-Ilmajoen lentokentän läheisyydessä, itäisen ohitustien (valtatie 19) varrella. Seinäjoelta Jalasjärven suuntaan noin 15km. Lähin ruoka-kauppa on 8km päässä Törnävällä.

Ympärillä on useampi hehtaari korkeaa kuusi- ja mäntymetsää, metsässä voit vapaasti käydä kävelyllä, tai vaikka marjastamassa. Iso piha, autolle talvella lämmitysmahdollisuus ja hyvin parkkitilaa, pihapiirissä on isohko terassi ja grillausmahdollisuus. 

Villan ateljeen Minikeittiössä on vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro ja jääkaappi sekä pieni keittolevy, gourmee aterioita sisällä ei pysty kokkailemaan mutta peruskaurapuuron siinä pystyy laittamaan. Perusastiat löytyy ja kattila sekä paistinpannu. Mutta ei uunia. Majoittujilla on oma kylpyhuone/suihku ja ateljeessa oma wc.
Mahdollisuus vuokrata myös sauna, pihamaalla pienen lammen rannalla tynnyrisauna, nimeltään "pittuune" (=pieni/soma), jossa 4 henkeä saunoo kerrallaan. Kysy saunan lämmityksestä erikseen.
Vieraan pääsy
Kurpitsa Villan ateljee on oma tila, johon saat omat avaimet. Yksi iso oleskelu/makuutila, jossa sängyt. Runkopatjasänkyjä 8 kpl.
Lattialämmitys, ranskalaiset ovet lammelle ja siinä pieni istumaterassi. Iso asfaltoitu piha ja nurmikkoalue. Keskellä pihaa on iso terassi terassikalusteineen sekä kaasugrilli käytettävissänne (kesäkäytössä).
Muuta huomioitavaa
Kurpitsa Villan lampi on syvä, otathan huomioon lasten ja lemmikkien kanssa, että vahdittava on koko ajan. Sisäänkirjautuminen klo 16, tai voimme sopia muitakin aikoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti