16.11.2022

Tynnyrisaunan rakennusta ja tuunausta rustiikkiseksi

 


Vaihteeksi jälkeen sauna prokkis, Jukajan Ristikon palveluihin taas luotimme ja hyvä niin, saunamalli Tynnyrisauna 47 TP on löylyhuoneen, pukuhuoneen ja terassin kompakti saunakokemus ja tämä on todettu nyt käytännössä hyväksi!  

Yläkuvassa vielä keskeneräinen prokkis….

Saunan halkaisija normaalia isompi eli 2,4 m, joten löylyjä mahtuu heittämään vähän kookkaampikin mies. Saunan ja pukuhuoneen pituus on molemmissa n. 2 m, joten lauteilla mahtuu myös makaamaan ja käy siksi hyvin myös yöpymiseen!  . 

Yksityiskohdat ratkaisevat, paketin mukana tulee kyllä kaikki mutta rustiikkisen raudan ihannoijana hankin itse valurautaiset vetimet, koukut ja lukot. 






Tynnyrisauna on helppo ja nopea ratkaisu saunatontun uudeksi kodiksi. Puuosatoimituksen kokoat näppärästi omin voimin ja talkooväki kiittää, kun olet klikannut mukaan lisätilauksena vesisäiliön (20l) kuumaa pesuvettä varten.



Ilkuna kannattaa valita huolella! Jukajan esitteessä sanotaankin:”Erikoisen kaunista järvenrantamaisemaa varten suosittelemme lämpimästi erityisen leveää kiinteää ikkunaa (14x5). ”



Pukeutumis/nukkumatilaan teetin paloturvallisesta sekä homesuojatusta kankaasta verhot, näin tilassa voi peseytyä ilman että naulakossa olevat vaatteet/lattia kastuu. Puhumattakaan viihtyisyydestå. Verhot toteutti aiheeseen perehtynyt Sarive Design Seinäjoelta. 

Keväällä vielä lattialaudat maalaan puuhiilen väriseksi ja sitten vain nautiskellaan :)
Ei kyllä enää tyytyväisempiä saunojia voisi olla ❤️

Tsekkaa jukajan.com ja shoppaile oma malli sieltä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti