7.12.2015

Ihanin valaisimeni? Ja seuraava valaisinhankintani on.....


Käväisin sytyttelemässä Kurpitsa Villalla takkaan valakian ja nautiskelin aamun pimeydestä, kahvikupposen kera, lempipaikassani ja ihanimman valaisimeni loisteessa.

Mikä se valaisin sitten on? No, tietysti tämä TIVOLI -niminen led valosarja. Valo oli mieheni "tupari" lahja villalle. Hän toi 10-osaisen valosarjan ihan yllätyksenä ja kerrankin osui oikeaan lahjan kanssa - tämä valo on kuin tehty tänne villan boheemiin ympäristöön. Ja sopii niin talveen kuin kesäänkin.


Seuraava valaisinhankintani on myös Villalle, haluaisin lisää väriä ja loistetta ja tällä kertaa villan sisälle. Mitäs tuumaisitte tästä vaihtoehdosta (kuva alla)? Kyseessä 2x1 metrinen valoverkko ledeillä ja sadalla LED -valolla. Tästä linkistä pääset tutkimaan kyseistä ihanuutta lisää. 
Kyseistä verkkoa saa myös 4 metrisenä, se peittäisi sitten myös jo hieman villan takaseinää, en osaa päättää, kumpiko olisi parempi. Tietysti enemmän on parempi kuin vähemmän, vai mitä? Tässä verkossa olisi jo yli 200 pientä värikästä lediä.Valoverkko peittäisi koko villan katon sisältä ja minun ei tarvitsisi enää sytytellä sinne pikkuisia tuikkuja  joka ilta. Ongelmat olisi ratkaistu, niin talven pimeyteen kuin syksyisten kesäiltojen hämärään. Oi, kun ois jo lokakuu ja Halloween :)

Omalle ostoslistalleni jää vielä nämä löydöt taloon.com valaisin osastolta. Aivan ihana 66 cm korkea rustiikkinen valokuusi (klik klik)  &  42 cm korkea valotähti, kuva alla (klik klik).
Molemmat ovat metallia, joten kestäisivät terassilla ja näyttäisivät upeilta sisällä olkkarissakin.

Kiitos, kun piipahdit Kurpitsa Villalla, tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa taloon.com blogikilpailuun sisustusniksit.fi -valaisinhaaste kutsuttuna.

Haastan rustiikkitupa blogin mukaan tähän valaisinhaasteeseen, kertomaan oman valaisintarinansa.

 .... Kurpitsa Villan emäntä lähtee nyt toiselle kahvikupposelle, nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti