14.4.2021

Naisten työhame - työasusteena

 Naisille on erinomaisen paljon vaihtoehtoja työpukeutumisen
kanssa. Ihan jo työhameissakin on valinnan varaa. Tässä neljä eniten käyttämääni työhametta:

pikapesu.fi
Dimex Työhame, A-linjainen, puolipitkä hame imartelevalla paperbag kuminauhavyötäröllä. Suunniteltu pidettäväksi vyötärön kapeimmalla kohdalla. Tilavat etu- ja reisitaskut, sivuilla kaksi vyölenkkiä. Helmassa näkyvyyttä lisäävä raitaheijastintere.


www.arcticsafe.fi
Mascot Naisten työhame on joustavaa kangasta ja joustaa kaikkiin suuntiin. Hame antaa ainutlaatuisen liikkumisen vapauden kiristämättä ja hiertämättä. Naisten työvaate pitää tuntua mukavalta päällä ja sen pitää olla suunniteltu naisten muodoille! Työhameen leikkaus on toteutettu Mascotin omalla naisten Diamond-leikkauksella, joka soveltuu erityisesti naisille, joilla vyötärön ja lantion mitan ero on yli 20cm.

Ja alla vielä leipätyön hameeni, olen taiteilija ja maalatessani pidän hametta johon saan sotkea värejä ihan rauhassa :) teoksiani löytyy mm taiko.art/marikakk ja instagramista @marikakk_lettering
Siivouhame on yksi tärkeimmistä kotivaatteista, siinä on mm. monta isoa taskua eessä, että saan kerätä ympäri ämpäri jätettyjä tavaroita ja viedä ne oikeille paikoilleen. 


Kyllä naisena vaan on mukavaa :) on niin paljon vaihtoehtoja!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti