15.12.2015

Holy Smoke ja erikoisempi avotuliuuni!


SoBloggaajat kutsuttiin Seinäjoella sijaitsevaan Holy Smoke B G C -ravintolaan 
illalliselle ja tämän keittiön sydämenä oleva avotuliuuni tuli testattua!
  
Alkupalat tilattiin ilman muuta ja Heavy Fuel nachot BBQ -possulla olivat suosikkini!  

Entäpäs sitten pääruoka? Otetaanpas käsiin THE MENU! 
Tykkäsin menun selkeydestä ja yksinkertaisuudesta, jokainen asia selvisi heti,
ei tarvinnut tihrustaa ja ruokalajien nimien kekseliäisyys oli ihan omaa luokkaansa;

Mitäs tuumaisit Surfin Bird -kanasalaatista tai White Wedding -vuohenjuustosalaatista,
toiseksi ei jäänyt Homer, jota et voi syödä sotkematta naamaasi ja 
äijänkokoisen pihvin sisältämä T for Texas annos!




Mausteet oli sijoiteltu mukavasti omiin osastoihinsa.


 Pääruokani Heatseeker oli naudan ulkofilepihvi, talon omalla chilikastikkeella.
Todella onnistunut annos, mukavan tulinen ja well done!


Aika kului ihan siivillä, illan pimetessä tilattiin vielä suussa sulavat 
jälkkärit ja tietysti, kahvikupposet.  Kylläpäs maha oli nyt täynnä!

Kiitos Holy Smoke tarjoiluista ja hyvästä palvelusta,

ilman muuta tullaan uudelleen syömään,
nyt aion kokeilla Vegeburgeria ja mieheni saa kokeilla
30 minuutin haaste -annosta! Mikäs se on? 
NO,
Pidetään sinut jännityksessä eli käyppäs kokeilemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti