15.12.2015

Joulupuuro keitetään&tarjoillaan yhden (täydellisen) kipon taktiikalla

joulupuurot valmistuu erinomaisesti, keittämisestä, uunin kautta tarjoiltavaksi saakka samalla padalla!
Kurpitsa Villalla on aika pieni keittiö, kaappitila rajallinen. Näin ollen olen hankkinut vuoatkin sitä mukaa, että voin käyttää samaa vuokaa paistamiseen, siitä uuniin ja tarjoiluun (eli niin kaunis, että sillä voi tarjoillakkin vielä) ja ruokailun jälkeen vuoka heitetään astianpesukoneeseen. YES! 
- sopii kaikille liesille ja katso tätä herkullista muotoa ja kantta!


Jos joku tästä padasta innostuu, minulla on yksi myynnissä todella edullisesti vielä, 
ota yhteyttä suoraan minuun KLIK KLIK sähköpostiini

Nämä Staub:n padat ovat todellakin laatutavaraa, ei mitään pikajuttua.
halkaisija noin 24cm, vetoisuus 3,45 litraa & PAINAVA ON!

Lisätietoja Staubin sivuilta:
Ranskan Alcasessa Staub valmistaa korkealuokkaisia emaloituja valurautapatoja, joiden nimiin vannovat myös maailman huippukokit, mm. Paul Bocuse.
Jokainen pata valmistetaan omaan hiekkamuottiinsa, jota käytetään vain kyseisen yksilön valmistamiseen. Kun sula 1400°C valurautamassa on jähmettynyt, pata otetaan muotista ja epätasaisuudet hiotaan pois. Tämän jälkeen padan pinta emaloidaan usealla ohuella kerroksella sekä sisä- että ulkopuolelta. Jokaisen emalointikerroksen jälkeen pata poltetaan 800°C puolen tunnin ajan. Näin syntyy yksilöllinen ja korkealuokkainen pata, josta on iloa pitkään.
Staub valurautapadat ovat ns. vesikansipatoja. Niiden kansi on hieman kovera, jolloin siihen voi liedellä kypsennettäessä laittaa jääkylmää vettä tai jääpaloja, jolloin kansi pysyy viileänä. Tällöin padan sisällä syntyvä kosteus tiivistyy kannen sisäpuolella oleviin pieniin kohoumiin ja  tippuu nopeasti takaisin ruokaan.
Staub valurautapatojen kaikki osat kestävät uunin ja ne toimivat myös kaikilla liesillä. Myös padan pohja on emaloitu, jolloin se ei naarmuta keraamisia tai induktioliesitasoja.

itse olen pessyt astianpesukoneessa, tosin tähän pataan ei tartu mikään, joten eipä sitä tarvi yleensä kuin huuhdella

Ei kun joulupuuron keittoon, ja jos vuoan itsellesi halajat, yksi tosiaan vapailla markkinoilla
edullisesti vielä täältä villalta löytyisi,

toivottelee kurpitsavillan emäntä

1 kommentti:

  1. Voi mitä herkkukuvia! Ja niin söpö tuo pata <3 pakko kyllä saada riisipuuroa jouluna..

    VastaaPoista