13.8.2013

Iltapäivä tee on katettu, kirjojen kera

 Heidi Kinnusen juuri painosta tullut kirja "Villaiset Nallet" vei tänään minut mukanaan, sade loppui ja aurinko paistoi tunnin verran täällä Ilmajoen rengonkylässä. Käytin heti tilanteen hyväkseni ja PiP Studion kuppini kanssa riensin Kurpitsaan :) Kuppisarjasta lisätietoa tästä klikkaamalla!
 Kirjan projektit ovat kaikki Heidin käsialaa ja kuvat olen minä ottanut tähän kirjaan. Kysy kirjakaupoista, varmasti on jo suurimmassa osassa saatavana. Uskomaton tekniikka on tuo nallen tekeminenkin, alkuperäisten / vanhan ajan ohjeiden mukaan. Heidin blogiin pääset tästä klikkaamalla!
Pehmoinen nalle on aina herättänyt ihastusta niin lapsissa kuin aikuisissakin. Nalleja on valmistettu aidosta ja synteettisestä turkiksesta, mohair- ja villakankaista, puuvilla- ja tekokuitukankaista ja jopa risuista.

Heidi Kinnunen halusi tehdä nalleja omien lampaidensa villasta ja alkoi etsiä ohjeita, joita oli tarjolla monenlaisia vesihuovutetuista nalleista aina neulahuovutettuihin miniatyyrinalleihin. Antiikkinallekarhujen muoto ja jämäkkyys on lähtökohtana tämän kirjan nalleille. Ne valmistetaan raakavillasta huovuttamalla, ompelemalla ja täyttämällä. Näillä nalleilla on liikkuvat nivelet, lasisilmät ja vanhan ajan nallekarhun arvokas olemus.
Tekijä: Heidi Kinnunen
Kuvat: Marika Koskimäki-Ketelä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti