7.8.2013

Yksityiskohtia ja ostospaikkoja, osa I

Pieniä yksityiskohtia villasta -sarja alkaa tänään :) Kerään linkit ja kuvat yhteen niin saapi sitten kaikki halutessaan käydä katsomassa kivoja juttuja myös itselleen.
 Yleiskuva, ennenkuin astumme sisään. Siinä näkyy luonnollisesti koko Kurpitsa Villa. Verhot tuossa etualalla ovat http://www.sapira.fi/Sapira/ sisustusliike Sapirasta, sivujen osoite tuossa. Valtava sisustusliike ja hyvät nettisivut. Kannattaa vierailla. Ostin kaksi verhoa - halkaisin ne ja näin sain neljä kapeaa verhoa. Toiset puoliskot ovat tuolla Villan sisällä.

 Sitten ihka ensimmäinen ostokseni Villaan oli tuo Jeanne d ´Arc Living pöytäliina ja sen hankin luonnollisesti http://www.mallanmakeat.fi/  ihanasta puodista Ilmajoelta. Mallalla on sitten erinomaiset nettisivut joten kannattaa käydä tutustumassa, asuit sitten missä tahansa Suomea....Todella ihana löytö.
Mallan elämää Villa Honkasalossa voit seurailla http://villahonkasalo.blogspot.fi/

 Ja Kurpitsat esiteltiin jo aikaisemmin ja nehän saapuivat tuolta Haltiatulelta http://haltiatuli-keramiikka.weebly.com/ ja tässä koukeroisen tuolin nojalla näkyy tuo kaitaliina, sen hankin tuolta www.sapira.fi kaupasta. Molemmissa yksin istuttavissa tuoleissa on samanlaiset pitsiliinat.

Alla näkyvä 40x50cm kokoinen koukkuteline on myös Sapirasta.
Nyt kun köynnökseni eivät vielä kiipeile koukkutelinettä pitkin, sain erinomaisen vinkin laittaa noita avaimia ( myös vanhoja avaimia ) ystävältäni Tiina K:lta ja hänen palvelunsa taas on http://www.koskenkomia.fi/?page_id=211 eli somistuspalvelu, tsekkaa sivuille!
 Nuo herttaiset pienet avaimet ovat taitopuoti www.paperinauha.fi leimailukaupasta, heillä hieno verkkokauppa - käy klikkamassa sinne tästä  Myös alla näkyvä pieni 7cm korkea lintuhäkki on samasta taitopuoti paperinauhasta.
 Yksityiskohta koukkutelineestä tässä, aika kivasti se sopii tänne Villaan ja halutessaan sen voisi maalata spraymaalilla vaikkapa mustaksi.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti