17.8.2013

Tuunaa somisteet itse, spraymaaleilla

Värjäsin hieman oransseja ja mustia somisteita Kurpitsaan;

Tarvitset:
-erilaisia somisteita ( valkoposliiniset hyviä )
-spraymaalia ( otin mieheni autotallin hyllystä - autojen maalaukseen tarkoitettuja :)
-pihatilaa, jossa saa sotkea
- noin 10-20 minuuttia aikaa kun spraymaali kuivaa
 Suomessa on useitakin valkoposliinia myyviä liikkeitä, eli tarkoitan niitä tavaroita, joita posliininmaalaajat käyttävät. Ja ne ei oo kalliita, varsinkin, kun meille tuunaajille käy juuri ne, jotka löytyvät sieltä alennuskopasta.

Itse hankin nämä somisteet www.posliiniporras.fi verkkokaupasta jossa on tuhansia tuotteita ja vaikka mitä ihmeellistäkin.
Ja kun tällä kertaa ei ollut niin tarkkaa se, tuleeko kaikki tasaisen kauniisti, asetin posliiniperhoset kivien päälle ja spraymaaalia niskaan. Annoin kuivua ja käänsin ja maalasin toisenkin puolen. Kivetkin siinä samalla saivat uutta syysväriä :)

Perhoset onnistuivat mielestäni hyvin. Kiinnitin ne rautalangalla kurpitsan sivuseinälle ja kääntelin lopusta rautalangasta vielä "tuntosarvet". Ne on kyllä tosi söpöt työmäärään nähden.
Mustia noidankenkiä, pieni kummitusastiasto ja kynttiläsomiste sprayattiin kannon päällä ja mustaksi. Soljet noihin noidan kenkiin tein glitterliimalla. Sitä piti laittaa aika paljon, ei meinannut näkyä tuosta mattapintaisesta spraysta ollenkaan. 

 Mutta aika kivat erikoisuudet sai näin 10minuutin työllä Villaan. 

Suosittelen kokeilemaan ( ennen kuin talvi tulee ).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti