5.8.2013

Kurpitsa sai uudet, pysyvät asukkaat

Matkahuolto toi ihan uudet asukkaat, jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi kurpitsaan majaa pitämään- nimittäin Haltiatulen käsin minulle valmistamat kurpitsat, joilla jokaisella on ihan oma luontonsa ja ilmeensä!
http://haltiatuli-keramiikka.weebly.com/  Käyppäs hänen sivuillaan ihmettelemässä. Luulen, että Kurpitsa Villaan saadaan muitakin asukkaita samalta suunnalta jossain vaiheessa!4 kommenttia:

 1. Ihana Villa Kurpitsa! Kurpitsakesää täälläkin vietetään, tosin vähän erilaisten kurpitsojen kanssa! Jättikurpitsaa yritän kasvattaa, mutta nyt se on vasta appelsiinin kokoinen, joten taitaa jäädä vähän vaatimattomammaksi... :)

  VastaaPoista
 2. Moi Maarit! Kiitos ihanasta kommentistasi ja miten iloinen yllätys, että liityit lukijaksi tänne Kurpitsan "mäelle" :) Onnea kurpitsan kasvattamiselle, omani on oikeesti myös ihan eri näköinen kuin ajattelin kun se alkoi kasvamaan.... riittääköhän täällä suomessa aurinkoa niiden kasvattamiseen? Mulla vasta eka kurpitsa koko elämässäni menossa!

  VastaaPoista
 3. Jos vilkaiset Jättikasvisyhdistyksen sivuja, niin huomaat, että kyllä täällä pohjolassakin osataan! Siellä on kuvia ja tarinoita ihan hjuutseista kurpitsoista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kävin heti tsekkailemassa ja isoja ovat :) Itse asiassa joku niistä saattaisi täyttää koko Villan :)
  Tässä täytynee joskus aloittaa vielä kasvihuoneharrastuskin......nyt se on vaan ajatustasolla vielä......hmmmmm...

  VastaaPoista